design-slutkollektion

Idag har jag bara fortsatt skriva på historian om lampor. Det tar jättelång tid så kommer behöva hela nästa lektion på det också, sen får jag skriva det sista hemma. Jag tycker det går helt okej, men det är svårt att veta hur man ska skriva för att nå högre betyg... nästa lektions jag som sagt fortsätta skriva. Jag skulle dock behöva prova olika metoder på lamporna...

Estetisk komunikation-bakboken

Förre lektionen hade hade jag bakat till så jag kunde göra färdgit mitt förslag till boklayouten. Jag blev klar och har skickat in till Merete så nu är det röstningen som väntas... Jag är nöjd med mitt förslag, jag ville förmedla lyxigare känsla så anledningen till varför jag valde lila var för att lila är kungensfärg vilket förmedlar lyx. Sedan la jag in clippart en snirkelesnok som ser lite fancy ut. Jag sattsade på en lite lyxigare känsla så läsaren vill baka och känna att det är lite lyxigare med hemmabakat. Det ska bli kul att se allas förslag!

Design-Slutkollektion

Förrförra lektionen jobbade jag vidare med photoshop, det tog hela lektionen så jag gjorde inte mer. Lektionen förra veckan började jag skriva på lampans utveckling, det gick bra men det var svårt att hitta bra källor. Jag skrev kort om den tekniska utvecklingen och sedan om designutvecklingen. Nästa lektion ska jag antingen jobba vidare med photoshop eller fortsätta skriva, eller rentav kanske både och... Jag känner att jag ligger ganska bra till tidsmässigt. 

RSS 2.0