Desgin-slutkollektion!

 Nu har jag satt igång ordentligt med slukollektionen! Min kollektion ska vara lampor som är gjorda av minst ett återvunnit material eller second hand. Målgruppen är miljövänliga människor som gillar en rolig design kortfattat sagt. Jag har en så länge skissat massa alternativa lampor och valt ut sju stycke, jag har också gjort kollage och börjat på min första skiss. Nästa lektion ska jag fortsätta med skisserna bara, det kommer ta lång tid. Jag ska snart också skriva uppsattsen om historian bakom lampan. Här är lamporna jag valt ut till min kollektion.
 

Estetisk kommunikation-bakbok

Vi har nu efter jullovet jobbat vidare med bakbokesuppgiften. Vi har börjat med layouten hur den ska se ut. Jag har valt att ha en stilren enkel design som känns lite lyxig, jag har använde guld färgade text, lila baksida och gräddvit bakgrund i boken. Jag har lagt upp hur jag vill ha texten i boken samt bilden. Bilden på ena sidan och texten plus ingredienserna på andra sidan. På bokens framsida ska jag ha mitt bakverk som är antingen rulltårta eller kladdkaka. 
      Nästa lektion ska jag ha bakat och tagit en bild jag kan redigera, jag ska glra framsida och sidan i boken. Jag ska helt enkelt ha gjort klart mitt förslag!
      Nöjd? Jag har ju inte bakat och än och tagit bilder men än så länge är jag nöjd. Lila och guld står för lyx så jag tycker det var passande färger. Jag tycker att jag skulle utvecklat idén mer kanske men jag gillar vanliga stilrena böcker och jag känner att jag inte kan utveckla det mer på ett bra sett, så det får vara så! Den som bakar får ju även äta det så det ska bli kul gott!

RSS 2.0