Arkitektur- Catwalk

Kom på helt plötsligt att jag glömt skriva om catwalk arbetet helt och hållet så här är en resumé vad vi gjort och hur det går:
     Vi fick ett projekt i grupper att ha förslag till hur catwalken på Estet12:s Vårvisning ska se ut. Först var min grupp inne på en speciell nytänkande scen, en triangel scen som ger en cool känsla och en fräck runda som modellerna skulle gått. Efter några besök på Frilagret där showen ska hållas insåg vi att detta inte skulle vara möjligt så vi tänkte om. Nu är förslaget en rak scen för det skulle inte gå att utföra en triangelformad på ett smidigt snyggt sett. En rak scen ger mer plats till publiken då det är begränsat utrymme, enklare för modellerna att gå på en rak scen fram och tillbaks, det är billigare och vi har marginal på budgeten. Det är alltså bättre med en triangelformad scen. 
      Vi håller budgeten bra, nästan 1000 kr över till och med. På lektionerna har vi gjort en sketchup modell så man ser hur vi tänkt, vi har även gjort en vanlig modell med visst temprament med den är tillslut färdig. Vi har collage över känslan samt belysnings ritning. Vi är alltså helt färdiga inför redovisningen på fredag, efter 100-dagarsfesten dock...  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0