Fortsättning stickning bl.a.

Idag på lektionen har jag först fortsatt med trycken på bärkasse sidorna. Det blev inte bra denna gånge heller, färgen smetar ut sig på undersidan trots att jag provade med spraylim under mallen för bättre fäste. Men jag ska istället fylla i det som är utanför med orange färg. Idag har jag också testat lite olika hur min flyer och visitkort ska se ut. Jag ville helst ha guldig text men går inte så jag tar svart istället. Jag blev tom. Färdigt med visitkortet och nästa fötterna. Ska finslipa lite med text oc utseende plus jag kommer inte kunna göra färdigt flyer fören jag gjort mina saker så jag kan ta bild på dem. 

Jag har även fortsatt på min stickning men det hade hänt något när jag precis börjat ta in mindre masker var fjärde varv så Wiktoria hjälpte mig och nu är allt som vanligt,en jag måste göra om några rader på stickningen. 

Nu har jag planerat att nästa lektion ska jag sätta igång ordentligt med min bärkasse och förvaringslådan. Det är allt jag kommer hinna. 

Jag har inte mycket tid så stickningen för jag jobba hemma med. Nästnästa vecka måstematcher se till att komma igång med mitt sängbord för det kommer ta minst 4 lektioner, jag har de mesta delar färdiga för lampan så där är det mest själva stickningen som tar tid, men det gör jag ju hemma. 

Hangtagen

Idag här jag kaosat och gjort allt möjligt och ingenting. Jag har slipat med sandpapper på min hangtagen och sen målat om det svart. Sen har jag gjort sidorna till ni kasse. Jag skar ut den, gjorde dem jämna och målade dem orange. Första målade jag med pensel med jag bil ha ett jämnt snyggt resultat så jag tog en roller och rollade på nya lager med färg istället. 

Idag har jag också sprungit 30 gånger upp och ner för trappan för att kopiera ut mina slut presentationer, plus att jag här experimenterat med vilje text jag ska ha på hangtagen så jag har kopierat ut de massa gånger. Jag har bestämt mig och den texten är på ett overhead papper nu som jag ska limma på tagen. Det blir klurigt eftersom den är transparang och jag vill inte att lim ska synas... Sen har jag också bråkat med en chablon (mall) som jag ska använda när jag gör trycket på sidorna av bärkassen. Tillslut hade jag en mall men färg läckte in under på de orangea så jag får måla lite över det. 

Tillslut... En sista grej jag gjorde var att jag så att jag hade missat att mola bollarna på sängbordet, så det gjorde jag och sen kopierade jag ut den. 

Nästa lektion ska jag fortsätta med bärkassen, göra stämplar på den och måla kanten vit. Sen ska jag börja med mitt visit kort och eventuellt flyer beroende på hur lång tid det tar. 

Tag, kasse, visitkort etc...

Idag har jag kanske inte gjort så mycket på själva folklore arbetet men jag har provat jätte mycket olika saker. Först skissde jag förslag på kassar, förvaringslådor och tags, sen gjorde jag tre prototyper på kassar. Efter det gjorde jag massa olika exemplar på handtagen. Jag ville se hur alla mina idéer såg ut så jag gjorde ca. 5 olika tags. Till slut fick jag det resultat jag ville ha men när jag skulle göra tagen på riktigt blev den för stor och jag var tvungen att lösa ett problem så jag var tvungenatt göra om den, mindre främst. Sen målade jag tagen (som var i tunn kartong) svart. 

Efter lunch satt jag och stickade. Först stickade jag bara som jag provat innan men sen provade jag med rundstickor. Det kaosade ett tag men det ordnade sig. Det är dessutom bara en övningsbit så det gör intet om blir ful osv. 

Jag har bestämt hur min tag, visitkort, förvaringslåda och kasse ska se ut och jag har en koppling mellan dem som jag skriver i slutpresentationen. 

Jag tänker inte bestämma vad jag ska jobba med nästa lektion för jah brukar inte hålla det schemat men jag tror jag ska börjar pröva mig fram hur jag ska göra förvaringslådan och fortsätta på hangtagen. 

Konstarterna och samhället-Kramande go´

Vi fick en uppgift att fotografera 5 bilder, det kunde vara vad som helst bara det hörde ihop på något sett. Jag valde att fotografera människor som kramas. Jag tycker kärlek, vare sig det är till ens kompis, familj eller man/fru är det finaste som finns. Det är så mycket mörker i världen så världen behöver mer kramar! Det gör både dig gladare och det smittar av sig till andra. Mina bilder hör alltså ihop för det är två som kramas. Se för er själva!
 
Photos by Sanna Ljungström

RSS 2.0